We hebben Anouk leren kennen toen ze bij ons thuis kwam kletsen over het ontwerpen van onze trouwkaart (samen met haar zus). Omdat we onze bruiloft redelijk last-minute hadden gepland hadden we nog een hoop te regelen en op de valreep kwam ter sprake dat zij en haar man Marcel ook een bedrijf hadden op het gebied van (trouw)fotografie. Aangezien ze inmiddels toch al ons hele levensverhaal kende en er echt een klik was hadden we diezelfde avond al besloten dat ‘dit hem ging worden’.

read more

Angela & Dave

Inmiddels hebben wij al verschillende shoots met Marcel en Anouk gedaan. Van zwangerschaps- tot familieshoots. Onlangs hebben zij ook nog onze bruiloft vastgelegd. Wat maken ze toch mooie foto’s! Ze zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer en dit zie je ook echt terug in de plaatjes. De echte emoties worden prachtig vastgelegd. Het is super handig dat ze samen foto’s maken, want ze missen geen moment en geen detail blijft onopgemerkt. Dus… wil je een leuke dag en mooie plaatjes, dan zou ik Happy Together Fotografie zeker aanraden.

Lizanne & Pieter

Marcel en Anouk hebben onze trouwdag op een geweldige manier vastgelegd. Na een prettig gesprek voelden we ons al zeer op ons gemak bij dit enthousiaste koppel! Anouk heeft mijn vrouw gevolgd tijdens het klaarmaken, terwijl Marcel bij mij was. Dit leverde een mooie tijdlijn op in de reportage tot het moment dat we elkaar voor het eerst zagen! Tijdens de ceremonie, het eten en het feest hebben ze echt elk moment op een fantastische manier weten vast te leggen waarbij de sfeer, het gevoel en de emotie van de dag van de foto’s af spat!

Rob en Mandy - Testimonial
Rob & Mandy

Wat een geweldig stel en wat hebben zij onze grote dag prachtig vastgelegd! Een heerlijke ontspannen sfeer, oog voor detail en ook veel gelachen! En onverwachts toch even opwarmen met een kop thee bij dat ene strandtentje! Marcel & Anouk, dank jullie wel voor jullie bijdrage aan deze prachtige dag! Fantastisch hoe jullie de dag hebben vastgelegd voor ons!

vincent tamara testimonial
Vincent & Tamara